Tájékoztató


Kedves Tanulók!

Kérünk benneteket, hogy a kialakult helyzetben komolyan és felelősségteljesen végezzétek el a feladataitokat. Ti ezzel tudtok hozzájárulni az oktatás sikeréhez, ami mindnyájunk közös érdeke. Első feladatként mindenki lépjen be a kréta rendszerbe. Találtok ott egy üzenetet. Kérjük, jelezzetek vissza, ha el tudtátok olvasni. A továbbiakban ezen a felületen fogunk tananyagokat és elvégzendő feladatokat küldeni nektek. Itt találjátok a határidőket is, ameddig ezeket a feladatokat el kell végeznetek, fel kell töltenetek. Minden nap 8:00 -14.00 óráig küldjük a feladatokat. A benneteket tanító pedagógusok közlik veletek, hogy mikor, és milyen gyakorisággal jelentkeznek.
Kérünk benneteket, hogy segítsetek azoknak, akiknek nincs internetes hozzáférése. Akinek ilyen problémája van, jelentkezzen a településének polgármesterénél! A Teleházak segítséget nyújtanak a nehézségek leküzdésében. Az internet szolgáltatók kiterjesztették a felhasználható adatmennyiségeket. A kréta rendszerbe való tevékenység nem használ adatforgalmat, ezáltal ingyenes.

Tisztelt Szülők!

Nagyobb szükség van Önökre, mint eddig bármikor. Kérjük, segítsék gyermekeiket az otthoni tanulás során! Tudatosítsák bennük, hogy ez nem tanítási szünet, hanem a rendkívüli helyzethez alkalmazkodó tanítási-tanulási forma. Bármilyen problémájuk, kérdésük adódik, forduljanak bizalommal hozzánk. Az intézményben minden nap ügyeletet tartunk.

Elérhetőségeink:

Mobil: 06 30 349 6351
Vezetékes telefon: 06 82 557 003
e-mail: iskola.mernye@kapos-net.hu

Amennyiben a kréta rendszer, a megnövekedett felhasználói forgalmat nem bírja, egyéb felületen biztosítjuk az oktatást. Erről szükség esetén tájékoztatjuk önöket a Facebook-oldalunkon.

Tisztelettel:
Kishonti Marianna
Tagintézmény-vezető

Segítséget nyújtunk a kréta használatához az alábbi szemléltető anyaggal: