+36 82/557-003 | +36 30/349-6351 iskola@mernyeiskola.edu.hu KRÉTA E-Napló Belépés

Tájékoztató a KRÉTA elektronikus naplóról

Iskolánkban a 2018/2019-es tanév kezdetétől került bevezetésre a KRÉTA elektronikus napló használata. Ennek egyik kiegészítő eleme az elektronikus ellenőrző.
Az Elektronikus ellenőrző segítségével a szülő/gondviselő a napszaktól függetlenül, akár munkaidőn kívül is tájékozódni tud gyermeke tanulmányi előmeneteléről.
A felületen naprakész információkhoz juthat a diák értékeléseivel, mulasztásaival, feljegyzéseivel kapcsolatban.

További információkat az elektronikus ellenőrzővel kapcsolatban az alábbi weboldalon olvashat:

https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=2424862

Belépés

Iskolánk weboldalán (http://mernyeiskola.edu.hu/) az E-NAPLÓ menüpontban a BELÉPÉS A KRÉTA ELEKTRONIKUS NAPLÓBA  menüpontra kattintva vagy közvetlenül a https://mernyeiskola.e-kreta.hu/ oldalon érhető el az elektronikus napló felülete.

  • Belépési adatok tanulók részére
    A felhasználónév tanulók esetében a tanuló úgynevezett oktatási azonosítója (11 jegyű szám), a kezdő jelszó a tanuló születési ideje számjegyekkel megadva. Az év 4 számjegy, a hónap és a nap minden esetben 2 számjegy (ha kell baloldalt 0-val kiegészítve), köztük kötőjelekkel. (pl.: 2002-03-09)
  • Belépés adatok szülők/gondviselők részre
    A szülők a bejelétkezéshez szükséges adatokat az osztályfőnököktől kapják meg, illetve az elektronikus napló bejelentkező felületén a “Gondviselői jelszó igénylése” feliratra kattintva, gyermekük adatainak megadása után igényelhetnek jelszót.

 – FONTOS! –

Az első bejelentkezés után fokozottan ajánlott a jelszót megváltoztatni az illetéktelen bejelentkezések elkerülése érdekében. Az Elektronikus ellenőrző menüje fölött jobb oldalt található a tanuló neve vagy gondviselő esetén a tanuló és gondviselő neve. Erre kattintva a megjelenő helyi menüben válasszuk a profilbeállítások pontot. A profilbeállítás menüben kattintson a Jelszó megváltoztatás feliratra, majd a megjelenő képernyőn adja meg először a régi jelszavát, majd alatta az új jelszót kétszer! A jelszó csak a Mentés gomb megnyomása után változik meg!

 

Útmutatók:

A KRÉTA rendszerbe belépve a jobb felső sarokban a nevére kattintva nyissa le a Profil menüt, majd válassza ki a lenyíló menüben a "Profilbeállítások" menüpontot:

A megjelenő oldalon kattintson a "Gondviselő elérhetőség szerkesztése" menüpontra:

A megjelenő oldalon adja meg az e-mail címét az Új e-mail cím és az Új e-mail cím megerősítése mezőbe  is (1. lépés), majd kattintson a Mentés gombra. (2. lépés)

A KRÉTA rendszer bejelentkező felületén kattintson az "Elfelejtett jelszó" menüpontra:

 

A megjelenő oldalon adja meg a KRÉTA rendszerhez használt felhasználónevét (1.), e-mail címét (2.). Jelölje be a "Nem vagyok robot" (3.) jelölőnégyzetet, majd kattintson az "Elküld" (4.) gombra:

 

A belépéshez az adatokat a megadott e-mail címre fogja megkapni.


KRÉTA Ellenőrző alkalmazás mobil készülékekre

A KRÉTA Ellenőrző mobil alkalmazás egy natív mobil program Android és iOS platformra! Az alkalmazások segítségével a diákok és a szülők Androidos okostelefonon vagy táblagépen keresztül tekinthetik meg az elektronikus naplóban lévő adataikat.Az elektronikus ellenőrzőkönyv alkalmazás közvetlenül az iskolai elektronikus naplóból olvassa ki az adatokat, azonnal naprakész információkat jelenít meg, felhasználói beavatkozás nélkül.

 

új KRÉTA Szülőknek és KRÉTA Tanulóknak mobil applikáció Android és Apple iOS eszközökre

AndroidApple iOS