Tanévkezdés 2020/2021 – Tanévnyitó, tankönyvosztás


Tisztelt Szülők!

A tanévnyitónkat 2020. szeptember 1-jén 8:15-kor tartjuk az iskolaudvaron. Rossz idő esetén minden tanuló a saját tantermében az iskolarádión keresztül hallgathatja a műsort.

Az ünnepségen a járványügyi szabályok betartása érdekében kizárólag az 1. osztályosok szülei vehetnek részt! Kérjük, hogy a 1,5 méteres távolságot megtartva, csak a számukra kijelölt területen tartózkodjanak, és viseljenek szájmaszkot!

Az 1. osztályosok beiratkozásával kapcsolatos dokumentumok aláírására a tanévnyitót követően az aulában kerül sor. Kérjük a szülőket, ehhez hozzák magukkal a gyermekük születési anyakönyvi kivonatát, lakcímkártyáját és TAJ kártyáját.

A tankönyvek átvétele:
1. osztály: aula – szeptember 1-jén a tanévnyitót követően
2. osztály: saját osztályterem – augusztus 31-én 9-10 óráig
3. osztály: saját osztályterem – augusztus 31-én 10-11 óráig
4. osztály: saját osztályterem – augusztus 31-én 11-12 óráig
5-6-7-8. osztály: saját osztályterem – szeptember 1-jén a tanévnyitót követően

A 2-3-4. osztályosok szülei a tankönyvek átvételekor a technika- és rajzórákhoz szükséges eszközöket magukkal hozhatják.

A szeptember 1-jei hazaindulás rendje:
1-2-3. osztály: iskolaotthonos rendszerben 16 órakor a buszok indulásának megfelelően
4-5. osztály: írásban nyilatkozzon a szülő, hogy gyermeke hazamehet az 5. órát követően a buszok indulásának függvényében
6-7-8. osztály: az 5. órát követően a buszok indulásának függvényében

A buszok indulásáról és a járványügyi szabályokról a későbbiekben nyújtunk tájékoztatást. Kérjük, figyeljék az iskola Facebook oldalát vagy honlapját!